F.A.Q. - TETRISSPELLEN.NL VEEL GESTELDE VRAGEN

Kom je ergens niet uit of heb je vragen over een onderdeel van de website? Kijk hieronder of de oplossing misschien al te vinden is bij onze veel gestelde vragen.

Hoe speel ik de Tetris spellen op jullie website

Als je een spel hebt geopend krijg je meestal eerst een menu te zien. Hier kun je soms de moeilijkheidsgraad instellen en andere opties veranderen en er is ook altijd een “speel” knop of iets dergelijks te vinden.

Na het drukken op deze knop begint het spel en je ziet allerlei blokjes met verschillende vormen naar beneden vallen. Het is de bedoeling dat je deze Tetris blokken horizontaal beweegt en laat roteren zodat ze tussen de lege plekken vallen in het onderste speelveld. Als je een volle horizontale rij hebt gemaakt dan krijg je punten.

Je moet er ook op letten dat de stukken niet te hoog komen want als ze opstapelen tot de bovenkant van het scherm dan is het game over. Op deze site is ook een uitgebreide uitleg met de Tetris spelregels te vinden.

Ik probeer Tetris te spelen maar ik krijg een zwart beeld.

Controleer eerst de meest voorkomende problemen, heb je internet? Zo ja, probeer de pagina nog een keer te openen of te verversen, werkt het spel nog steeds niet? Leeg dan de cache van de browser. Hoe je dat moet doen kun je op deze pagina vinden: https://www.2manydots.nl/clear-cache Als het spel na deze handeling nog niet werkt dan is er iets anders aan de hand, we raden je aan om in dit geval contact met TetrisSpellen.nl op te nemen zodat wij jou stap voor stap verder kunnen helpen met de problemen.

Dat klopt, alle spelletjes zijn helemaal gratis en online te spelen, Je hoeft dus niets te downloaden en we zullen je nooit om geld vragen voor iets dat op deze website te vinden is.

Ik heb een leuk Tetris spel gevonden, mag deze op jullie site?

Ja, alle spellen op onze website zijn ontdekt of gemaakt door ons en door de bezoekers. Als jij een Tetris spel hebt gevonden op het internet en je bent van mening dat dit echt een aanwinst is voor onze site, stuur ons dan een email via het contact formulier met het adres waar je de game hebt gevonden en een korte uitleg waarom deze niet mag ontbreken. Wij bekijken hem even en als het spel leuk en interessant is dan plaatsen we deze meteen tussen de andere games.

Kan het geluid van de spellen uit of zachter?

Dit is uiteraard mogelijk want de ontwerpers hebben het spel gemaakt met de gedachten dat je misschien ook wel eens stiekem Tetris op jouw werk of school wilt spelen. Meestal zit de optie voor geluid in het menu of spel zelf en wordt aangegeven door een luidspreker icoontje. Nog makkelijker is natuurlijk om gewoon het geluid van jouw pc of mobiele apparaat uit of zachter te zetten of je gebruikt een koptelefoon, zo kun jij optimaal genieten van het spel en heeft jouw omgeving nergens last van.